Ohita navigaatio
< Kaikki tapahtumat

OAO-jaos ja YSI-jaos: Etäkoulutus

Yksilöllistäminen ja eriyttäminen

lukiossa ja ammatillisella 2. asteella

– miten tunnistaa ja ottaa huomioon opiskelijan erityiset tarpeet?

to 15.2.2024

klo 17.50-20.00

Etäluento, Teams

Opetuksen, ohjauksen ja arvioinnin mukauttamisen ja erityisjärjestelyjen tarve on lisääntynyt myös lukiossa ja ammatillisella 2. asteella. Koulutuksessa saat tietoa miten varautua, opastaa ja ottaa huomioon opiskelijan erityiset tarpeet esimerkiksi nepsy-haasteisiin liittyen.

Oma osaaminen vahvistaa työnhallinnan tunnetta ja siten lisää työhyvinvointia. Opetusalalla osa opettajan työhyvinvoinnista muodostuu pedagogisesta hyvinvoinnista, joka syntyy ja vahvistuu omasta osaamisesta sekä opiskelijan kohtaamisissa ja vuorovaikutuksessa.

OAJ Kanta-Häme järjestää OAJ Etelä-Karjalan, OAJ Satakunnan, OAJ Päijät-Hämeen, OAJ Kymenlaakson, OAJ Keski-Suomen, OAJ Pohjanmaan, OAJ Kainuun ja OAJ Lapin paikallisyhdistysten jäsenille koulutustilaisuuden. Jokaisella alueella on 50 Teams-linkkiä käytettävissä.

Vinkki: Kerää porukka ja kuunnelkaa yhdessä. Saman linkin takaa voi seurata useampikin.

 

Ohjelma

klo 17.50 Yhteydet auki

klo 18.00-20.00 Yksilöllistäminen ja eriyttäminen, Marika Mäkinen, KM, EO, ratkaisukeskeinen terapeutti, työnohjaaja ja tohtorikoulutettava, Ammattiopisto Spesia.

Sitovat ilmoittautumiset tilaisuuteen ke 31.1. mennessä. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti. (Ilmoittautuminen 15.1. klo 8.00 alkaen